Ångerrätt & Retur


Privatpersoner har ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59). Det innebär en rätt att inom 14 dagar från leverans ångra köp av den/de produkter du beställt.

För att kunna utnyttja ångerrätten krävs att varan är i oförändrat skick. Produkt och förpackning skall vara oanvänd i samma skick som den mottogs. Om dessa krav inte fylls förbehåller sig Mobilextra.se sig rätten att neka reklamationen och varan erbjuds att skickas tillbaka till mot en avgift á 49kr.

Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du KLICKA HÄR och registrera din retur. Vi tar därefter ställning till om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att kunna tillämpa ångerrätten och återkommer. Observera att du måste följa våra rekommendationer vad gäller emballage etc.

Observera även att vid ånger står köparen för frakt och vid reklamation står säljare för frakt.. Efter mottagandet  kommer ordern att att återbetalas till dig inom 7 dagar räknat från dagen då vi mottog återförsändelsen, förutsatt att du inte använt varan och den returneras i väsentligt oförändrat skick.

Tänk på att du ansvarar för returförsändelsen. Skicka därför alltid dyrare produkter spårbart och väl paketerat! Vi tar inget ansvar för försvunna paket eller transportskador till följd av dålig emballering vid retur.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÖRA EN RETURANSÖKAN