Blogga om oss

Driver du en blogg eller en hemsida? I så fall har du möjligheten att samarbeta med oss. Vi kan t.ex. göra en tävling för dina läsare, sponsra dig med produkter eller så kan du recensera en av våra produkter. Läs mer om våra samarbeten nedan:

Länk

När du nämner oss i din blogg tillsammans med en länk till oss får du ett presentkort på 50kr att handla vad du vill för. Detta kan endast uttnytjas en gång per blogg i vanliga fall men undantag kan ske. Vi har inga krav på hur populär din blogg är eller hur många besökare du har. Enda kravet vi har är att bloggen är minst 3 månader gammal.

Har du redan nämnt oss i din blogg med en länk? Skicka i så fall ett mail till [email protected] så skickar vi tillbaka ditt presentkort.

Tävlingar

Tillsammans med dig så skapar vi en tävling för dina läsare. Det kan vara allt ifrån att dina läsare har möjligheten att vinna ett presentkort hos oss till att de kan vinna ett specifikt tillbehör eller paket. Vad tävlingen går ut på kommer vi överrens om tillsammans men det kan t.ex. vara en vanlig lottning eller att läsarna måste skicka en motivering för att vinna.

Sponsring / Recension

Sponsring går ut på att du får en viss eller vissa produkter gratis eller till ett rabatterat pris från oss i utbyte mot att du skriver om ditt köp och din köpupplevelse hos oss.

Låter ett samarbete intressant? Maila oss då till [email protected] med följande uppgifter:

  • Kontaktuppgifter
  • Blogg/hemsida URL/adress
  • Antalet unika besökare/läsare per dag
  • Vilket typ av samarbete du är intresserad av