Populära Skal till Galaxy S7

På denna sida har vi samlat några av de populäraste och bästa skalen till Samsung Galaxy S7 för dig som är ute efter ett skal till Galaxy S7 men inte riktigt vet vad du ska välja.

Det finns ett väldigt stort utbud av Galaxy S7 skal och vi har enbart listat några av de populäraste skalen nedan tillsammans med lite bilder och information om skalen. Genom att trycka på bilderna kommer du direkt till produkten och vill du se samtliga tillbehör och skal till Galaxy S7 kan du klicka här.

Några saker att tänka på när du väljer ett skal är t.ex. om du vill kombinera skalet med en plånbok, om det är viktigt att skalet är stöttåligt och gjort för tuffa miljöer, om tjockleken på skalet är viktigt, vilket material du vill ha på skalet och om skalet ska ha några speciella funktioner. När du har bestämt dig för dessa punkter kommer det betydligt enklare att välja ett skal. 

Många tror att man endast behöver eller ska ha ett skal till sin telefon. Men precis som du har flera olika skor och klädesplagg behöver man oftast flera olika skal och fodral också. Du kan t.ex. ha ett skal för jobbet som är lite tjockare och tåligare om du jobbar på en tuff miljö, ett plånboksfodral som du kan använda på fritiden för att kombinera skydd och plånbok i ett och kanske ett lite mer stiligare skal/fodral som passar bra till fest och högtider.

Är du ute efter ett skal till din Galaxy S7 som du inte hittar får du gärna höra av dig till oss så kan vi kika på om det är något som vi kan ta in åt dig.

Idag har vi smarta telefoner, smarta klockor och smarta glasögon så varför inte ett smart skal till din nya Galaxy S7? Samsung LED View Cover är ett helt nytt skal som har lanserats i samband med Galaxy S7 lanseringen. Förutom att skydda din nya Galaxy S7 har detta fodral en hel del nyttiga finesser och funktioner som du inte kan vara utan när du har börjat använda detta fodral.

LED View Cover är ett väldigt tunt och elegant fodral i konstläder. Trots den väldigt tunna designen finns det på insidan ett kortfack och tack vare den mjuka insidan får din skärm ett extra bra skydd.

LED-lamporna på framsidan är den funktion som gör detta skal till Galaxy S7 helt unikt.

LED-lamporna blinkar och ger dig mängder av nyttig information, däribland aviseringar. Du kan även stänga av alarm och svara på samtal genom att svepa på fodralet.

Och tack vare de särskilda ikoner du har tilldelat dina kontakter vet du vem som ringer. Tack vare LED-lamporna får du enkelt och på ett snyggt sätt notifikationer utan att behöva öppna fodralet eller kolla på telefonen. Du kan bland annat kolla tiden, batterinivå, volymnivå, notifikationer med mera.

Genom att svepa på fodralet kan du dessutom svara på samtal, lägga på samtal, stänga av alarm och mycket mer. Du kan även ge särskilda ikoner till dina kontakter och därmed se vem som ringer utan att öppna fodralet.

Precis som alla andra Samsung Originalskal till Galaxy S7 stödjer även detta skal "Auto wake/sleep" vilket innebär att skärmen automatiskt sätts på och stängs av när du sätter på och stänger av telefonen.

Du sätter enkelt på fodralet på din Galaxy S7 med ett klick. Fodralet finns i färgerna svart, guld och silver.

För dig som vill ha ett skal tilll Galaxy S7 som klarar av lite tuffare miljöer är ett skal från Urban Armor Gear ett av de bästa skalen du kan hitta på marknaden. Du kommer bli förvånad över hur lätt detta skal är trots att det ser så tungt och tåligt ut.

Tack vare den speciella designen med en hård utsida och ett mjukt stötdämpande inre ger detta skal ett väldigt bra skydd mot stötar och fall. På sidorna av skalet finns det även gliddynor så att du får ett mycket bättre grepp om telefonen och förhindrar att du tappar din nya Galaxy S7. Det finns även knappar för volymknapparna och av/på-knappen så att du enkelt kommer åt dessa.

Skalet är självklart helt utformat och anpassat till Galaxy S7 och ger fri åtkomst till alla enhetens funktioner och reglage, med öppningar för kameran och det fantastiska ljudet.

Fodralen finns i flera olika färger och omfattas av 12 månaders tillverkningsgaranti.

För dig som vill ha ett elegant och lyxigt skal som sticker ut från mängden är Case-Mate Brillance Case till Samsung Galaxy S7 det perfekta valet.

Case-Mate Brilliance är designat med äkta kristaller som är noggrant utvalda för att skalet ska ge det perfekta glittret. Case-Mate är en del av "Designed for Samsung"-programmet vilket innebär att alla Case-Mate skal är tillverkade utifrån Samsungs egna specifikationer för att säkerställa högsta kvalitet och kompatibilitet med din nya telefon.

Skalet är väldigt slimmat och tack vare dubbla lager så ger skalet ett väldigt bra skydd mot stötar och fall.

Clear View Cover blev en stor succé i samband med releasen av Galaxy S6 och självklart har Samsung även släppt detta skal till Galaxy S7. Clear View Cover är ett väldigt tunt flipcover skal med en genomskinlig framsida som har en del smidiga funktioner. Tack vare den genomskinliga framsidan kan du t.ex. se klockan, vem som ringer och andra notifikationer utan att behöva öppna skalet. När skärmen på din Galaxy S7 är avstängd fungerar framsidan som en spegel vilket ger ett väldigt stilrent intryck.

Skalet är ett komplett skydd för din telefon som skyddar både fram och baksidan men även sidorna på din telefon mot repor och tappskador. Precis som med alla andra flipcovers rekommenderar vi att du köper till ett skärmskydd då smuts och damm kan fastna mellan skalet och därmed orsaka repor.

Skalet monteras enkelt på din telefon med ett klick och sedan sitter det fast. Skalet finns i flera färger olika färger.

Griffin Survivor till Galaxy S7 är ett av de tunnaste skalen som finns för tuffa förhållanden och har testats för att klara fall från upp till 1,8 meter. Griffin Survivor skalet följer nämligen militär standarden 810G 516.6 och därför ett väldigt tåligt skal. Skalet är reptåligt och har en hårdet på 6H.

Det som är unikt och skiljer detta skal från andra liknande skal är designen. Trots den tåliga strukturen är skalet tunt och genomskinligt och påverkar därmed inte utseendet på din telefon särskilt mycket, perfekt för dig som vill behålla den slimmade Galaxy S7 designen.

Du sätter enkelt på skalet med ett klick och självklart fungerar alla telefonens funktioner utan att du behöver ta av skalet.