Skal

Ett iPhone 7 skal uppfyller flera funktioner och är en av de viktigaste tillbehören som du kan köpa till din nya iPhone 7. Ett skal till iPhone 7 skyddar dels din telefon mot repor, sprickor och smuts men den gör också din telefon unik. iPhone 7 är en mycket populär telefon och har du en iPhone 7 är du inte särskilt unik då det är väldigt många ...

Ett iPhone 7 skal uppfyller flera funktioner och är en av de viktigaste tillbehören som du kan köpa till din nya iPhone 7. Ett skal till iPhone 7 skyddar dels din telefon mot repor, sprickor och smuts men den gör också din telefon unik. iPhone 7 är en mycket populär telefon och har du en iPhone 7 är du inte särskilt unik då det är väldigt många som har en. Men tack vare det enorma utbudet av iPhone 7 skal som finns på Mobilextra.se kan du välja ett skal som passar just dig och dessutom sticker ut i mängden.

Några av de olika skalen till iPhone 7 som du kan hitta hos oss är t.ex. enfärgade enkla silikonskal som ger din telefon ett diskret skydd, mönstrade skal som ger din telefon en helt ny look, tåliga och robusta skal som tål stötar, fall och vatten eller lite mer smidiga sk al som t.ex. har diskreta kortfack på baksidan.

Har du ett favoritmärke som du brukar köpa skal från? Då har du tur för vi erbjuder de allra flesta märken som finns på marknaden. Alltifrån Apples egna originalskal till Krusell, UAG, Celly, Belkin, Spigen och många fler. Detta garanterar att du hittar något som passar just dig, oavsett vad du har för ålder, kön eller stil.

När du handlar ett skal till iPhone 7 på Mobilextra.se har vi gjort allt för att du ska få den bästa köpupplevelsen. Handlar du för 400kr eller mer betalar du inte någon frakt och skulle du handla för mindre än 400kr kostar frakten endast 29kr. Vi har även flera betalalternativ så att du kan välja det som passar dig bäst. Du kan välja mellan kortbetalning, faktura, delbetalning, bankbetalning eller betalning via PayPal. Dina iPhone 7 skal skickar vi sedan till dig via DHL eller Posten och du får dina varor levererade inom 1-2 dagar för lagerförda varor och inom 2-5 dagar för beställningsvaror.

Skulle du ha några frågor gällande din order så kontaktar du vår kundtjänst enkelt via kontaktformuläret på hemsidan alternativt skickar ett mail direkt till oss så svarar vi inom 24 timmar. Självklart får du även kontakta oss innan du har gjort en beställning. T.ex. om du skulle behöva hjälp att välja ett iPhone 7 skal som passar dig.

Mer

Skal Det finns 610 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 610 artiklar
Visar 1 - 12 av 610 artiklar